UDRUGA ZA RAZVOJ KREATIVNIH RADIONICA I KVALITETE ŽIVLJENJA OSOBA S INVALIDITETOM predstavlja projekt “Mogu i ja” kojim se želi djeci s invaliditetom i teškoćama u razvoju, te djeci iz obitelji slabijeg imovinskog stanja približiti znanost, kultura i umjetnost kroz različite aktivnosti.

Projektne aktivnosti obuhvaćaju dvije faze. Prva faza se odnosi na edukativne radionice na kojima će se obrađivati različite teme, a koje će korisnici moći pohađati svakog četvrtka u dogovorenom terminu. Druga faza se odnosi na edukativne izlete i sportske igre kojima će se obogatiti vrijednost samog projekta i tako potaknuti značajniju uključenost ciljanih skupina.

Projekt će se provoditi u razdoblju od 1.11.2022. do 31.10.2023., a financijska sredstva u iznosu od 50.152,00 kn za provođenje istog osigurala je Zaklada “Hrvatska za djecu” u sklopu “Javnog poziva za podnošenje prijava pravnih osoba za (su)financiranje programa i projekata, od 20. travnja 2022. godine”.

Sadržaj ovog članka u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim uvjetima na može se smatrati kao odraz stajališta Zaklade „Hrvatska za djecu“.