Udruga će 28.08.2015 (petak) s početkom u 9,00 h u Obrtničkom domu u Požegi, održati radionicu  namijenjenu starijim nezaposlenim osobama koji se bore s predrasudama zapošljavanja starijih osoba, koji su se susreli s problemima otkaza ugovora o radu, proglašeni tehnološkim viškom i/ili su dugotrajno nezaposleni. Struktura radionice:

  1. dio – Jačanje samopouzdanja i načini rješavanja teškoća pri zapošljavanju : svakom sudioniku ukazano na njegove prednosti i nedostatke kao potencijalnog kandidata pri zapošljavanju
  2. dio – Poticanje motivacije za daljnje traženje zaposlenja: rad kroz socijalno poduzetništvo i organizacije civilnog društva – sudjelovanje Udruge za pomoć djeci i mladima Radost i tvrtke Gaudium j.d.o.o iz sektora socijalnog poduzetništva
  3. dioSuvremeni oblici prijava na natječaje kroz individualan rad sa svakim od sudionika

-uključivat će izradu Europass životopisa, upoznavanje sa sustavom E- građanin, on line prijavama na natječaje za posao.

Udruga poziva sve zainteresirane osobe da se prijave na sudjelovanje u radionici putem e -maila uzriup.rh.pozega@gmail.com ili na telefone 098/899-285 ili 034/ 272-031.

logotipi2_thumb