Pozivamo sve naše sugrađane da postanu prijatelju Udruge za razvoj kreativnih radionica i kvalitete življenja osoba s invaliditetom RH. Prijatelj može postati svaka pravni ili fizička osoba tako da popunite obrazac iz priloga i pošaljete ga poštom ili e-mailom na našu adresu.

Mi ćemo svojim prijateljima biti na raspolaganju i nastojati organizirati razna druženja i druge manifestacije u znak zahvalnosti. Isto tako ćemo se za svaki dobrovoljni prilog znati zahvaliti na primjeren način.

Vjerujemo u dobre ljude koji će prepoznati naše aktivnosti te svojim dobrovoljnim prilogom pripomoći radu udruge i zapošljavanju osoba s invaliditetom. Cilj ove aktivnosti je uključiti što više ljudi koji žele pomoći da se položaj osoba s invaliditetom u ruralnim sredinama podigne na jednu višu kvalitetu i pristojnu razinu života. Bez Vaše pomoći ne možemo napraviti puno jer nam je ona od velikog značenja kako bismo navedeni cilj što kvalitetnije ostvarili.

Također, u sklopu naših radionica izrađujemo i sublimaciju tiska na tekstil, šalice, vrećice i drugi promidžbeni materijal po pristupačnim cijenama te nam možete pomoći i na taj način.

Nadamo se da ćete nas podržati u ovoj plemenitoj akciji i svojim dobrovoljnim prilogom pomoći radu naše udruge i doprinijeti kvaliteti življenja osoba s invaliditetom.

Za sve informacije stojimo na raspolaganju na sljedećim kontaktima:

  • tel: 037/271-478
  • mob: 098/801-645
  • e-mail: uzriup.rh.pozega@gmail.com
  • Sjedište: V.Mačeka 4, PP 123, 34000 Požega